AssuransSelector AB 

En etablerad försäkringsrådgivare som startade sin verksamhet 1987. 
Vi erbjuder kvalificerad försäkringsservice inom svensk och internationell skadeförsäkring. Med lång erfarenhet och genom personlig service är vi ett specialiserat och starkt alternativ till de stora försäkringsförmedlarfirmorna. 

Vårt fokus är företag inom industrin, högteknologisk verksamhet, life science och konsultverksamhet. Vår starka tillväxt är resultatet av satsning på kunskap, noggrant arbete, engagemang för kunden samt ett starkt internationellt nätverk. 

Vi har medvetet valt vissa nischer där vi arbetar hårt för att vara en av de ledande leverantörerna av riskhantering och optimala försäkringslösningar. Detta för att kunna erbjuda våra kunder vår personliga service samt den trygghet de behöver för att växa med ett mindre risktagande. 

Vi arbetar med ett flertal kunder med internationell verksamhet. Under åren har vi byggt upp ett nätverk av samarbetspartners i de allra flesta länder där svenska koncerner har verksamhet. Vi har verktygen att skapa internationella försäkringsprogram som ger tydlig kontroll, inblick och kostnadseffektivitet.  

Vårt fokus utgår alltid från våra kunder samt att hela tiden erbjuda konkurrenskraftiga lösningar. Att förstå våra kunders verksamhet är en vital del av vår verksamhet och en nödvändighet för att kunna erbjuda optimala försäkringslösningar. 

​​​​​​​AssuransSelector AB 
Järnvägsgatan 9 
252 24 Helsingborg 
​​​​​​​ 
info@assuransselector.se 
+46 (42) 12 07 60  

Medarbetare  

Kontakta oss


AssuransSelector AB
Järnvägsgatan 9
252 24 Helsingborg
​​​​​​​
info@assuransselector.se
+46 (42) 12 07 60

Sigvard Åkerman  

Registrerad försäkringsförmedlare  
VD och grundare av AssuransSelector AB 
+46(0)70 920 64 27  
akerman@assuransselector.se  

Sebastian Ström  

Registrerad försäkringsförmedlare  
+46(0)70 449 57 70  
sebastian@assuransselector.se  

Eva Fex  

Försäkringsförmedlarassistent  
+46(0)42 12 07 60  
eva@assuransselector.se  

Thea Uka

Försäkringsförmedlarassistent
+46(0)42 12 07 60
thea@assuransselector.se

Söker ni försäkring för er verksamhet inom Teknologi, Life Science, Konsult eller Industri?

  • Är ni internationellt verksamma?
  • Kräver ni hög och snabb service?
Vi erbjuder företag baserade i Skandinavien försäkringsservice inom skadeförsäkring och genom vårt globala nätverk har vi möjlighet att ge era dotterbolag lokal service oavsett var i världen ni har engagemang!

+46 (42) 12 07 60